Current Affairs MCQs 30th November 2017

Current Affairs MCQs Quiz 30th November 2017 for the preparation of civil service & competitive exams and interviews. Here are the today's important MCQs. Download daily updated Current Affairs MCQs which includes international affairs, World Affairs , sports for the month of November in PDF format.

1. Which Information Technology Company is facing a lawsuit for stealing 5 Million UK Users data of Iphone users?
(A) Mozilla Firefox
(B) Google 
(C) Yahoo
(D) None of the above.

2. Honduras is a country situated in _______?
(A) Central America
(B) North America
(C) South America
(D) None of the Above.

3.  Who is the President of Bangladesh? 
(A) Abdul Hamid
(B) Sheikh Hasina
(C) Sheikh Mujib ur Rehaman
(D) Khaleda Zia.

4. Pop Francis visited which country on November 30 , 2017?.
(A) India
(B) Pakistan
(C) Bangladesh
(D) None of the above

5. Who is the Prime Minister of Lebanon?
(A) Rafique Hariri
(B) Saad Hariri
(C) Michel Aoun
(D) None of the above.

6.  Currency of Lebanon is ________?
(A) Lebanese Dollars
(B) Lebanese Pound
(C) Lebanese Rupees
(D) None of the above.

7. How many teams are going to participate in Rugby World Cup 2019?
(A) 10
(B) 12
(C) 14
(D) 15.

8. In the result of US drone attack  near border of Kurrum Agency on November 30, 2017 how many casualties occurred?
(A) 3
(B) 4
(C) 5
(D) None of the above.

9. Who is the federal minister for Science and Technology ?
(A) Rana Tanveer Hussain
(B) Mir Dostain Khan Domki
(C) Yasmin Masood
(D) None of the Above..

10. Who is the Federal Minister for Information Technology and Telecommunication  ?
(A) Ms. Anusha Rehman
(B) Shahid Khaqan Abbasi
(C) Rana Tanveer Hussain
(D) None of the above

 

Answers to  Current Affairs MCQs 30th November 2017

1. B
2. A
3. A
4. C
5. B
6. B
7. D
8. B
9. A
10.B


ShareThis

Leave A Comment